Muzička produkcija i tonski studio

AS studioton poseduje najmodenijuopremui studijskeuslovebez konkurencije naBalkanu. Studio je kreiran prema najvišimsvetskim standardima i svojim akustičnim i tehničkim rešenjima pruža širok spektar mogućnosti za snimanje. Pored kompletne muzičke produkcije, realizujemoi kompletna muzička rešenja na polju muzike za filmi serije, komercijalne reklame, pozorišne predstavei drugo.

Studijski prostor

Akustički tretman prostora, kao najbitniji stub celog projekta, detaljno je planiran i realizovan uz nadzor univerzitetskog profesora dr Miomira Mijića sa Elektotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Oprema kojom raspolažemo u korelaciji je sa besprekornim akustičnim tretmanom prostora. Bez obzrira da li je u pitanju solista, bend, manji ili veći format orkestra, kod nas s tehničke strane nema ometajućih faktora.

Pet modularnih celina

Studio se sastoji iz pet potpuno modularnih celina, dve odvojene režije kao i dve odvojene prostorije za usnimavanje funkcionišu po potrebi potpuno zasebno, tako da smo u svakakom trenutku potpuno operativni.

U našem prijemnom salonu je udobno i opušteno. Tako je kreiran.

Nemamo žanrovsku orijentaciju. Mi smo profesionalci. Iza naše produkcije stoje tri akademska muzičara sa višedicenijskim uspešnim karijerama u svojim oblastima

Kvalitet i transparentnost

Kod kvaliteta i transparentnosti zvuka kompromis ne postoji. Samo vrhunski i nikako drugačije.

Kontakt

Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji u srcu Beograda sa obezbeđenim parkingom za sve klijente.

Tel: +381 66 111 066
Adresa: Viline vode bb, 11000 Beograd
Email: office@studioton.com